Boek een vakantie
  • Week 35: Johan schep
  • 24 - 31 augustus 2024
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Spreker

Deze week spreekt Johan Schep.

Zondagavond beginnen we met een gezinsdienst om 19 uur.
Maandag tot en met vrijdag zal hij van 10.00-11.30 bijbelstudies geven.

Het thema is ‘De gemeente van God met de Efeze brief als uitgangspunt.
De Heere Jezus heeft zijn Gemeente lief.
De Gemeente is het meesterwerk van God.
Ef. 5:25, 2:7

 

Geliefde Betteld gasten Shalom,

Een vriendelijke groet aan allen.

Met vreugde stellen wij ons even voor. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en wij zijn eens geëmigreerd geweest naar Brazilië maar na twee jaar berooid terug gekomen. Tot mijn 21 ste werkte ik met mijn vader. Wij hadden een melkzaak en ik ging rond met een winkelwagen. Toen ik 21 jaar werd ben ik gaan reizen naar Israël. Aldaar is de grote verandering gebeurd, toen ik in de woestijn een hutje had gebouwd voor mijzelf. Ik haalde mijn rugzak leeg en vond tot mijn verrassing mijn kleine Bijbeltje die mijn moeder erin had gedaan. Ik had nog nooit de Bijbel gelezen. Door het lezen van de Galaten brief ben ik tot een levend geloof gekomen en heb toen 33 jaar al getuigend in Israël gediend. Mijn volgende verrassing was dat ik in contact kwam met Linda die ik van mijn zestiende kende Zij was weduwe geworden na een huwelijk van 31 jaar. Wij zijn nu alweer bijna 17 jaar getrouwd en het is oh zo waar.  Alleen ga je sneller maar samen kom je verder. Als gevolg van ons huwelijk wonen wij in Gorinchem en ben ik zelfs overgroot vader geworden. Daarom kunnen wij u of jullie met vreugde dienen met Gods Woord. De vele jaren al getuigend hebben mij veel prachtige inzagen gegeven in de veelkleurige wijsheid van de Heere God Efeze. 3:10 . Het is mijn verlangen om u of jullie te dienen vanuit de rijk dommen van Christus om de juiste woorden voor de juiste tijd door te geven want die zijn als appels van goud in zilveren schalen Spr. 21:15. Hopelijk tot ziens en alvast in alles Gods zegen gewenst.

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, Kinderwerk, Animatie, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!