Boek een vakantie
  • Zomerweek 34: Stef Schagen & Remco de Zwart
  • 19 - 26 augustus 2023
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in de Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Klik hier voor meer info over de programma onderdelen.

Klik hier om het programma van deze week te zien (alle wijzigingen worden alleen nog per app doorgegeven)

Stef Schagen-Volwassenen bijbelstudie

Stef studeerde evangelische theologie aan Tyndale Theological Seminary in Badhoevedorp. Samen met zijn vrouw leidt hij twee evangelische gemeenten. Op jonge leeftijd gegrepen door de Geest, is het zijn passie om geloof op te wekken door aanbidding en intieme omgang met God te promoten en de Bijbel te prediken. Het boek met verhalen van mensen die door God gebruikt werden. Het zijn scenario’s van succes en glorie, soms van miserabel falen en mislukking. Eén ding hebben zij gemeen: zij hadden allemaal een plaats aan de boezem van God.

Het thema is:

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Remco de Zwart komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Remco de Zwart is spreker, rapper en voorganger van Resound Church Parkcity in Heerlen. Het is zijn passie om mensen te helpen de wedloop van hun leven te lopen en de prijs te winnen. Met zijn bediening Start2Finish helpt hij mensen te starten én finishen met Jezus, en onderweg volledig te worden wie ze zijn in Hem. Remco en zijn vrouw Mireille zijn de trotse ouders van Nyomi, Phebe en Joshua. Ze wonen in Brunssum, Zuid-Limburg.

 

 

 

MEGA-Kids

Meer info volgt

 

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.