Boek hier je vakantie
  • Week 34: Gregory Goudeseune
  • 17 - 24 augustus 2024
  • Event
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Gregory Goudeseune- volwassenen bijbelstudie

Gregory Goudeseune is getrouwd met Cathérine. Samen hebben ze twee dochters en wonen in België. Hij heeft een enorme passie voor Jezus en Zijn Koninkrijk. Samen met zijn vader is hij deel van het leiderschap in de kerk ‘de Sleutel’ te Anzegem. Gregory is alsook directeur en hoofdonderwijzer van de Bijbelscholen ‘School Of Faith Bible Institute’ in België en actief betrokken in het bestuursorgaan van diverse christelijke organisaties en scholen.

Vanuit de apostolische bediening “God’s Glory Ministries” (GGM) geeft hij de visie handen en voeten om het Evangelie te prediken, Gods Woord te onderwijzen, leiders(teams) en gemeenten te bemoedigen en toe te rusten, mensen in nood te helpen en alle natiën tot Zijn discipelen te maken.

Kinderwerk

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweekse dag in de schoolvakanties meedoen aan het kinderwerk. De kinderen zingen samen liedjes, leren de Bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

 

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of nieuwe mensen leren kennen bij de Goed Ontmoeten avonden.

Deze zomer zijn er leuke sport- en spelactiviteiten (voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!