Boek een vakantie
  • Zomerweek 32: Gregory Goudeseune & Jeroen voor’t Hekke
  • 5 - 12 augustus 2023
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in De Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatie gegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Het programma zal later bekend worden gemaakt, hier op de website en in onze app

Gergory Goudeseune- Volwassenen bijbelstudie.

Gregory Goudeseune spreekt deze week tijdens de bijbelstudies. Hij komt uit België en is daar oprichter en predikant van God’s Glory Ministries. Gregory is getrouwd met Cathérine en samen hebben ze twee dochters. Reeds van jongs af aan kwam hij samen met zijn gezin in contact met het Christelijk geloof. Op 17-jarige leeftijd liet Gregory zich dopen en werd vervuld met de Heilige Geest; sindsdien nam zijn passie voor Jezus en Zijn Koninkrijk toe. God riep hem datzelfde jaar in voltijdse bediening.

Samen met zijn ouders is hij deel van het leiderschap in de kerk te Anzegem. Gregory is alsook directeur en hoofdonderwijzer van de Bijbelscholen ‘School Of Faith Bible Institute’ in België en actief betrokken in het bestuursorgaan van diverse christelijke organisaties en scholen.
In 2008 startte hij “God’s Glory Ministries” (GGM), een apostolische bediening met de visie het Evangelie te prediken, mensen in nood te helpen en alle natiën tot Zijn discipelen te maken.

God gebruikt Gregory wereldwijd om Gods Woord met passie te verkondigen, gemeenten te stichten, te bemoedigen en toe te rusten, en Christenen aan te wakkeren om stappen te zetten in het geloof. Velen vinden hierdoor de weg naar een échte relatie met de levende Jezus!

 

Gregory Goudeseune foto

Kijk hieronder de video boodschap van Gregory

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

 

De jeugdspreker: Jeroen voor t Hekke

Jeroen Voorthekke komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Jeroen is getrouwd met Chantal en vader van drie kinderen. Samen met Chantal geeft hij leiding aan het team van Stichting Stronglife waarmee ze tieners helpen groeien in geloof via het apparaat dat ze de hele dag bij zich dragen: hun smartphone. Ze maken video’s en organiseren online meetings.

 

Kijk hieronder de videoboodschap van Jeroen

Megakids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

Meld je aan als leider

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!