Boek een vakantie
  • Zomerweek 30: Erica Duenk en Martin Koornstra
  • 23 - 30 juli 2022
  • Vakantie
  • Zelhem

Erica Duenk -volwassenen bijbelstudie

Erica beweegt zich graag in de liefde en de kracht van de Heilige Geest, in het bijzonder door profetie, genezing en bevrijding. Erica vindt het heerlijk om mensen te bemoedigen en te versterken in hun relatie met Jezus. Door haar onderwijs, dat zich kenmerkt door eenvoud, kwetsbaarheid en kracht, weet ze mensen uit te dagen en te activeren om uit te stappen in geloof en gehoorzaamheid aan Jezus.

Naast het leiding geven aan de bediening His Healing Voice, is Erica op meer vlakken actief. Ze is een veelgevraagd spreekster en ze vindt het leuk om te schrijven. In haar boekje ‘Bijzonder Eenvoudig’ beschrijft ze tweeënvijftig inspirerende momenten uit haar eigen leven met Jezus. Ze is medeschrijfster van drie werkboeken die horen bij het succesvolle tv-programma ‘Transparant’ van Family7 waarvan zij mede-presentator is.

Henk en Erica zijn in 1990 getrouwd. Naast dat zij ouders zijn van vier zonen, zijn ze ook opa en oma. Zij wonen al hun hele leven in het mooie Aalten.

Henk en Erica hebben een hart voor de verschillende generaties. Het is hun verlangen dat jong en oud mee helpt bouwen aan Gods Koninkrijk.

Het thema wordt binnenkort bekend gemaakt.

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Martin Koornstra komt deze week spreken voor Royal Adventure

Martin Koornstra is getrouwd met Karin en samen hebben zij twee kinderen. Op jonge leeftijd was hij al betrokken bij christelijk werk. Na zijn opleiding als vliegtuigbouwkundig ingenieur ging hij bij een Japans bedrijf aan de slag. Na 2 jaar nam hij ontslag om naar de Bijbelschool te gaan. Daar leerde hij Karin kennen. Na hun trouwen zijn ze meteen fulltime aan de slag gegaan met christelijk werk in Vlaanderen. In 2004 zijn ze naar Drachten  verhuisd en hebben daar vijf jaar lang leiding gegeven aan het kinder-en jeugdwerk van de VBG in Drachten. In 2009 zijn ze gestart met Royal Mission, in de zomer van 2012 verhuisd naar Veenendaal en daar gestart met een tweede locatie van Royal Mission.

 

Schrijf je nu in!

Megakids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

Meld je aan als leider

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.