Boek een vakantie
  • Zomerweek 29: Eddie Bakker & Ruben Koudstaal
  • 16 - 23 juli 2022
  • Vakantie
  • Zelhem

Eddie Bakker- Volwassenen bijbelstudie

Eddie Bakker kwam in 1988 als zendeling van Zuid-Afrika naar Nederland. Door Genesis 31:3 sprak God tot zijn hart “ga terug naar het land van je voorvaderen. Ik zal met je zijn.” Toen begon hij in Nederland met een groep vrienden de straat op te gaan om de boodschap van het kruis van stad tot stad te verkondigen.

Later leidde God hem naar een boerderij in Nordhorn (Duitsland) dicht bij de Nederlandse grens. Deze boerderij werd voor 12 jaar gebruikt als zendingsschool. In 1997 startte hij met zijn vrouw ‘Christengemeente Nordhorn’ in welke Eddie Bakker leiding geeft over de oudsten.

Eddie spreekt inmiddels al meer dan 25 jaar op de Betteld. Hij is getrouwd met Thea. Samen hebben ze drie kinderen en kleinkinderen.

Het thema van Eddie zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Ruben Koudstaal komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Ruben werkt fulltime bij Royal Mission als coördinator van het jongerenwerk. Naast zijn fulltime baan spreekt hij regelmatig in diverse gemeentes en geeft hij trainingen in het jongerenwerk.

Deze week zal je door Ruben uitgedaagd worden om net een stapje verder te gaan in je geloofsleven.

Ruben is getrouwd met Jolien. En verwachtten binnenkort hun eerste kindje.

Schrijf je nu in!

Megakids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

Meld je aan als leider

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.