• Week 34: Zomerweek 7
  • 17 - 20 augustus 2020
  • Zelhem

Week 34: Zomerweek 7

Dit is de zevende zomerweek op de Betteld met Esther Vorsterman van Ooijen en Marijke van der Berg! Binnenkort wordt er meer bekend over het programma. Hieronder vind je een voorbeeld-programma, zodat je al een beetje een idee hebt wat we deze week gaan doen!

Deze week spreekt Esther Vorsterman van Ooijen! Esther is een geliefde spreekster die voor veel verschillende groepen staat. Je kunt haar kennen van Family7, conferenties of andere bijeenkomsten. Esther Vorsterman van Oijen is getrouwd met Eduard en samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen. Na jarenlang actief te zijn geweest binnen haar gemeente in pastoraat, vrouwenwerk, huisgroep leiden, gebedswerk en pionieren in het leiderschapsteam, is ze nu voornamelijk actief buiten de gemeente. Als veelgevraagd spreekster is ze te horen en te zien op conferenties, vrouwendagen, in diverse kerken en op de tv bij Family7 in het programma Transparant. Ze is tevens ambassadeur van Compassion omdat ze een stem wil zijn voor hen die geen stem hebben. Haar missie is vrouwen wakker maken, aanvuren en tevoorschijn roepen zodat ze mogen gaan opstaan en gaan schitteren zoals God het oorspronkelijk bedoeld heeft. Haar passie is om op unieke wijze Gods bevrijdende liefde uit te delen en hierdoor grondgebied voor Gods Koninkrijk te vergroten.

Thema:

‘Gods stem verstaan!”
‘God spreekt, maar men let er niet op!’ staat er geschreven in Job 33 . Hij is nooit gestopt om tot ons te spreken. Herkennen en onderscheiden we Zijn stem nog in het dagelijkse leven? Heb jij een verlangen om  niet alleen Zijn stem te verstaan , maar ook om Zijn stem te zijn? Dan heb je lef nodig om een stap verder te gaan en ge-hoor-zaam te zijn. Ben je hiertoe bereid, dan  ga je wonderlijke dingen meemaken en veranderen gewone situaties  in buitengewone avonturen.

Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings.

Programma

Logos Instituut – Geologie van Nederland en het getuigenis van het zout der aarde
Op maandagavond 17 augustus 2020 spreekt ing. Stef Heerema over ‘Geologie van Nederland en het getuigenis van het zout der aarde’ Kom je ook? De inloop is vanaf half 8 en we beginnen om 8 uur.