Boek een vakantie
  • Week 30: Ruben Flach
  • 20 - 27 juli 2024
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Volwassenen Bijbelstudie: Ruben Flach

Wie ben ik?
Volger van Jezus, getrouwd met Mirjam, vader van twee hele bijzondere mensen.

Passie voor mensen en verlangen om zaken in beweging te zetten.
Levensvraag: “waarom doen we de dingen zoals we ze doen?”. Blijven groeien, ontwikkelen en vernieuwen is mijn passie.

 

 

Royal Adventure:

Je kunt je vanaf december weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn).

Meld je aan als deelnemer 

 

 

Kinderwerk

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweekse dag in de schoolvakanties meedoen aan ons kinderwerk. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of nieuwe vrienden maken bij de Goed Ontmoeten avonden.

Deze zomer zijn er leuke sport- en spelactiviteiten (voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, Kinderwerk, Animatie, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!