Christian Tan En Shelton Telesford
Boek een vakantie
  • Week 30: Christian Tan en Shelton Telesford
  • 22 - 29 juli 2023
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in De Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatie gegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Het programma zal later bekend worden gemaakt, hier op de website en in onze app

Christian Tan- Volwassenen bijbelstudie

Christian is geen onbekende voor de Betteld. In zijn jonge jaren heeft Christian het jongerenwerk van de Betteld opgestart. Daarna is hij voorganger geworden. Later is hij met zijn gezin naar Aruba verhuisd waar ze als zendelingen hebben gewerkt.

Vandaag de dag is Christian actief bezig met stichting Meer Jezus. De visie is simpelweg:

MEER JEZUS
Meer van Zijn karakter van liefde, zuiverheid en kracht: in meer MENSEN
in meer LEIDERS
in meer KERKEN

Christian is getrouwd met Nathalie. Samen hebben ze drie kinderen.

Kijk hieronder de videoboodschap van Christian

LOGOS avond

Spreker: ir. Gert-Jan van Heugten

Het Universum verwondert op vele manieren. Het levert ook veel vragen op. In 2023 geeft Logos Instituut een korte folder uit met als titel: Waar komt het Universum vandaan? Deze lezing gaat daar verder op in.

Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen.

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

 

Shelton Telesford

De jeugdspreker: Shelton Telesford

Shelton Telesford (32) is een enthousiaste spreker met een boodschap over Gods goedheid. Sinds 2020 is hij voorganger van Chapel Avenue in Almere Poort. Als spreker ken je hem misschien van de EO BEAM-kerkdiensten en Hour of Power. Shelton heeft een hart voor jongeren en dat komt tot uiting in zijn werk bij Youth for Christ. Shelton is getrouwd met zijn High School Sweetheart Vernice en ze hebben een zoon (Aiden).

 

Kijk hieronder de video boodschap van Shelton

Megakids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

Meld je aan als leider

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!