Henk rothuizen Robbie van veen
Boek een vakantie
  • Week 28: Henk Rothuizen en Robbie van Veen
  • 8 - 15 juli 2023
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in De Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatie gegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Het programma zal later bekend worden gemaakt, hier op de website en in onze app

Volwassenen bijbelstudie: Henk Rothuizen

Kijk hier onder de video boodschap van Henk

henk rothuizen

Wie is Henk Rothuizen

Ik ben Henk Rothuizen (1949), getrouwd en woonachtig in Capelle aan den IJssel.

Mijn roeping begon bij uitgeverij Gideon in Hoornaar, waar ik kennis maakte met de brede internationale evangelische en charismatische wereld.
In 1978 sloten wij ons aan bij een interkerkelijk bijbelstudiegroepje in Hoogblokland, dat eerst uitgroeide tot een huisgemeente en later tot een moedergemeente voor meerdere gemeenstestichtende activiteiten.

In 1980 kreeg deze gemeenschap de naam Rafaël Hoogblokland (Giessenlanden) en werd ik officieel voorganger van deze evangelisch-charismatische gemeenschap. In een zoektocht om deel uit te maken van een groter geheel kwam ik in 1987 in contact met Jack Hayford en The Foursquare Church, waarna ik een aantal bevriende gemeenschappen vroeg om samen aan te sluiten bij dit kerkgenootschap. In 1988 werd besloten om Rafaël Nederland op te richten, waarvan ik tot 1997 de voorzitter mocht zijn.

In 1998 verhuisde ik naar Rotterdam om daar de Rafaëlgemeenschap The Church On The Way te starten welke met mijn pensioen in 2013 een kerkgebouw kocht in de wijk Kralingen en de naam De Rank aannam.
Vanaf 2001 tot midden 2015 was ik werkzaam bij de Evangelische Omroep waarvan de laatste 8 jaar als Hoofd Nazorg / Geloven Digitaal.

LOGOS avond

Op verschillende manieren wordt in de wereld de betrouwbaarheid van de Bijbel betwijfeld. Elbert Pogosjan is theoloog en verdiepte zich in deze twijfels en deelt graag zijn kennis met u.

Na de presentatie is er ruimte om vragen te stellen.

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

Robbie van veen

De jeugdspreker: Robbie van Veen

Robbie van Veen komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Robbie is een jonge, vurige spreker  met als motto: 100% Woord & 100% Geest.  Hij is getrouwd met Anne en zij wonen in het centrum van Utrecht. In het dagelijks leven is hij werkzaam als relatiemanager en spreker bij Royal Mission . Zijn grootste passie en verlangen is om iedere gelovige toe te rusten om ‘als Jezus’ (1 Joh. 4:17) te zijn op de plek waar God hem/haar heeft neergezet.

 

Kijk hier onder de video boodschap van Robbie

MEGA-Kids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

 

 

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!