• Week 27: bijbelstudiemidweek met Piet Passchier
  • 5 - 9 juli 2021
  • Vakantie
  • Zelhem

Week 27: bijbelstudiemidweek met Piet Passchier

Over Piet

“Wat is het een goede zaak om mensen die in honger leven een brood te geven. Nog beter is het om hen dat te geven, wat nodig is om zelf brood te kunnen bakken. Dat zij zelf voor hun voedsel kunnen zorgen. Ik vind het een voorrecht om als predikant en bijbelschooldocent geestelijk brood uit te mogen delen. Iets van het levende brood, Jezus Christus. Nog mooier vind ik het om mensen te helpen zelf het geestelijk brood uit de bijbel te leren halen. In de bijbelstudies, die ik mag geven, is dit voor mij een onderdeel: Gelovigen helpen het woord van God te lezen. Gelovigen zijn nog wel eens tevreden met een stuk brood, wat een ander al lang heeft voorgekauwd. Of met een brood wat al lang op de plank ligt. Wat is het heerlijk om zelf vers brood te bakken. Wat mij betreft mag het zijn : ‘’Heel Holland bakt’’! Ik geniet er van om gelovigen hierbij te helpen.
Om dit te mogen doen is God met mij een bijzondere weg gegaan. Voordat ik het mooie werk van predikant en docent aan een bijbelschool begon, moest er heel wat gebeuren. Ik ben eerst hovenier geweest. Ik ben een theologische opleiding gaan volgen, die voor mij  als tuinman, veel te hoog gegrepen was. Op wonderlijke wijze heeft God er voor gezorgd dat ik er door heen kon komen. Zo ben ik, op mijn 51e jaar, tot mijn eigen verbazing, predikant geworden. Ef 4 : 11, 12 spreekt er over, dat God mensen geeft die gelovigen mogen toerusten tot dienst aan Hem. Het is voor mij een voorrecht hieraan te mogen deelnemen.”

Programma:

Piet Passchier zal deze week 6x spreken, te weten op:

Maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend, woensdagmiddag, donderdagochtend en vrijdagochtend.

Er is deze week geen kinderwerk en animatie.

 

Thema:

Info volgt