Bekijk alles on demand!

Op de Betteld nemen we al jaren bijbelstudies op. Misschien heb je er ooit wel eens een bijgewoond. Vanaf nu kun je alles terugkijken op ons videoplatform! Je hoeft alleen maar lid te worden, je kunt gratis kijken! Vind je het werk van de Betteld goed en bevalt al online aanbod? Dan kun je altijd onze ANBI-stichting, stichting Ondersteuning Evangelisatieverkondiging de Betteld, steunen. Vanuit deze stichting organiseren en financieren we het programma dat wij op de Betteld draaien voor jou en onze andere gasten. Hoe meer de stichting gedoneerd krijgt, hoe meer we kunnen organiseren. Daarnaast is het dus een ANBI-stichting wat betekent dat je jouw gift op kunt geven bij de belastingdienst. Dubbel handig dus!

Ga naar het platform!

Steun ons werk

Voor dit wereldwijde werk zoeken we zakelijke partners om deze visie te sponsoren. Giften kunnen worden overgemaakt naar onze ANBI, St. Ondersteuning Evangelieverkondiging De Betteld en zijn dus aftrekbaar van de belasting. De IBAN is NL15 RABO 0370 5856 66

Vacatures

Om al deze plannen waar te maken zijn we hard op zoek naar extra helpende handen. Zo zijn we op zoek naar cameramensen, beameristen en iemand die een ster is in administratie. Lijkt je dit wat? Neem dan contact met ons op!