• There is More 5-7 februari 2021
  • 5 - 7 februari 2021
  • Conferentie
  • Zelhem

There is More 5-7 februari 2021

Helaas moet de conferentie uitgesteld worden tot nader order.
Zoals u wellicht vernomen hebt vanuit de media mogen we nu geen evenementen organiseren. We verwachten dat deze conferentie na de zomer plaats kan vinden, zodra daar meer duidelijkheid over is, komt het op onze website te staan.

 

Wat is There is more?
De There is More! conferentie is een begrip. Het gaat bij There is More! over de veranderende kracht van het Koninkrijk van God. We gaan er naartoe om bemoedigd te worden, bekrachtigd voor de roeping of taak en om profetisch richting te krijgen t.a.v. onze bestemming.
Dit jaar brengen we onderwijs over Gods aanwezigheid bewust worden en in Zijn aanwezigheid verblijven. Niet alleen in je binnenkamer maar ook in het volle leven. Dan wordt geloven ook een avontuur met God. Het gaat er ons om om jou te bemoedigen, te bekrachtigen
Zoals Martin Koornstra van Royal Mission, één van de sprekers, zegt:
There is More! is voor mij de plek waar ik de afgelopen jaren de meest intense ontmoetingen gehad heb met de kracht en de intensiteit van Gods aanwezigheid. Het heeft mijn leven en dat van Royal Mission enorm beïnvloed, versterkt en naar een hoger niveau gebracht. Dus kijk ik uit naar een conferentie waarin God op een nieuwe manier ons zal bekrachtigen voor de toekomst die wacht.

Voor wie is het?
Je bent gewoon welkom, wie je ook bent. God wil jou aanraken en gaven schenken. Op deze conferentie zien we ook de tekenen van het koninkrijk in verzoening en herstel, in genezing en bevrijding, in profetie en openbaring en dat kan ook prima vanuit de rust en het tempo dat bij je past. We richten ons zeker ook op voorgangers en predikanten, leiders met een bediening en leidinggevenden in bedrijven, bestuur, de zorg, het onderwijs en andere sectoren van de samenleving.
Naast diepgaand Bijbels-theologisch onderwijs is er altijd veel ruimte voor getuigenissen die dit onderstrepen. We vertellen geen ‘verhaaltjes’ maar getuigen wat onze God heeft gedaan en wat Hij ook vandaag opnieuw wil doen.

Programma:
Dit jaar vindt de There is more! Conferentie plaats in conferentiecentrum de Betteld te Zelhem. In deze bosrijke omgeving is volop ruimte om binnen de regelgeving een programma neer te zetten met inspirerende sprekers. Door de omvang van de zaal zijn we in staat om een conferentie neer te zetten zoals u gewend bent en toch de veiligheid te bieden die nodig is.
We hebben een heel aantal Nederlandse sprekers dit jaar, mede vanwege Covid. Maar onze belangrijkste gast is de Heilige Geest en we bereiden deze conferentie met vele bidders voor.
Zorg dan dat u erbij bent op 5-7 februari 2021 in Zelhem.

Locatie:
Het vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem biedt veel mogelijkheden voor overnachting, eten en ontspanning. Op deze manier worden de deelnemers geheel naar eigen wens compleet verzorgd en kunnen zij zich volledig richten op de conferentie. Iedereen heeft de mogelijkheid om via de website van De Betteld (www.debetteld.nl) een overnachting te boeken op het park en tevens kun je hier aangeven of je gebruik wenst te maken van mogelijkheden om te eten.
Onze ervaring leert ons dat een dag prima is om even te proeven, maar dat de hele conferentie voor je eigen rust en leerproces veel beter is.

Beperkende maatregelen rondom Covid-19:
De organisatie van There is More! neemt de overheidsmaatregelen en beperkingen serieus en zal bij twijfel over de veiligheid van de bezoekers direct maatregelen nemen. Tegelijkertijd geloven wij ook dat, indien we aan alle maatregelen hebben voldaan, er geen enkele reden is om niet samen te komen. Wanneer wij op een later moment de conferentie verplaatsen naar een later tijdstip,  dan wordt je hierover als ticketkoper direct geïnformeerd en kun je ook het ticket annuleren. Mocht je ervoor kiezen om de conferentie later bij te wonen, dan blijft je ticket gewoon geldig.