Boek een verblijf
  • Meivakantie verkort • Ruben Koudstaal en Remco de Zwart
  • 4 - 7 mei 2024
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn).

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

 

Sprekers

We hebben deze week twee sprekers:

De eerste is Ruben Koudstaal. Ruben is inmiddels een bekend gezicht op de Betteld. Hij werkt voor Royal Mission en komt dus al heel wat jaren mee naar Royal Adventure. Deze week spreekt hij dus! Dat wordt leuk!

De tweede spreker is Remco de Zwart! Ook Remco hebben we al vaker mogen verwelkomen. Hij spreekt deze keer voor volwassenen. Remco is spreker en gaat vaak voor. Je kunt hem zomaar langs zien komen op TikTok met stukjes uit zijn preken.

Kinderwerk; Impact

Kinderen die naar de basisschool gaan leren Jezus kennen, zodat zij voor Hem kunnen kiezen, een relatie met Hem kunnen opbouwen, verdiepen en behouden.

Tijdens deze verkorte meiweek worden er verschillende activiteiten aangeboden in de ochtend, middag en avond.

Alle kinderen hebben een eigentijds programma waarin het geloof middels muziek, creatieve en actieve verwerking gekoppeld wordt aan Gods Woord, Geest en het dagelijks leven van de kinderen. Plezier staat hierin op de voorgrond. De Impact Kinderprogramma’s worden geleid door enthousiastelingen die hart hebben voor kinderen en Jezus!