Boek een vakantie
  • Royal Adventure • Week 30 • Maarten Reijm
  • 20 - 27 juli 2024
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn).

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

 

De jeugdspreker: Maarten Reijm

Hi,

Ik ben Maarten Reijm, 26 jaar en getrouwd met Willemijn. Ik heb een enorme passie om tieners voor het eerst of opnieuw in aanraking te laten komen met de boodschap van het evangelie. Ik droom ervan dat tieners en jongeren zich aan God, zijn kerk en aan elkaar verbinden en samen een verschil maken in deze wereld. Als jongerenwerker in een kerk in Apeldoorn mag ik bouwen aan deze droom. Daarnaast ben ik al een aantal jaar betrokken bij Royal Adventure. Ik vind het supermooi om dit komende zomer in de rol van jeugdspreker te mogen doen! Zie ik je dan?

Kinderwerk

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweekse dag in de schoolvakanties meedoen aan het kinderwerk. De kinderen zingen samen liedjes, leren de Bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

 

Sport, Animatie & Workshops

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of nieuwe mensen ontmoeten tijdens de Goed Ontmoeten avonden.

Deze zomer zijn er leuke sport- en spelactiviteiten (voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!