• FamilieFestijn – Meivakantie
  • 1 - 8 mei 2021
  • Vakantie
  • Zelhem

Kom je ook naar het FamilieFestijn?

Deze meivakantie kun je met het hele gezin weer meedoen aan het FamilieFestijn! Dat is dé vakantie voor het hele gezin. Karim Landoulsi komt spreken, je kunt als tiener meedoen aan Royal Adventure. Lees hieronder meer over de vakantie!

Sprekers

Karim Landoulsi is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kids; Joella, Jesse & Julia. Karim en Angela zijn voorganger in Den Bosch, Christelijk centrum de Banier (CCB) en betrokken in de jongerenhulpverlening. Karim is vanuit de wereld tot geloof gekomen toen hij met zijn broer een bruisende Surinaamse kerk inliep in Amsterdam. Daar heeft hij de liefde van God ontdekt en dat heeft hem diep veranderd. Hij spreekt op grote events zoals Youth Alive en Square in Drachten.

Programma

Deze week organiseren we met het FamilieFestijn allerlei leuke activiteiten voor het hele gezin! Van knutselen tot sporten en van leuke workshops tot pannenkoeken versieren. Zodra het programma bekend is vind je die hier!

Jeugd

Ben je tussen de 11 en 18 jaar oud en wil je iets gaafs doen in je vakantie? Meld je dan aan voor Royal Adventure! Ons teenage-zomerprogramma vol gave spellen en mooie meetings.