• FamilieFestijn – Meivakantie
 • 3 - 7 mei 2021
 • Vakantie
 • Zelhem

Kom je ook naar het FamilieFestijn?

Deze meivakantie kun je met het hele gezin weer meedoen aan het FamilieFestijn! Dat is dé vakantie voor het hele gezin. Karim Landoulsi komt spreken, je kunt als tiener meedoen aan Royal Adventure en voor de kinderen is er natuurlijk MEGAkids. Lees hieronder meer over de vakantie!

Programma

FamilieFestijn F.U.N.

Zijn jullie als gezin er ook zo aan toe om er tussenuit te gaan? Samen plezier hebben, samen als gezin God te zoeken. Kunnen jullie als gezin wel wat uitdaging gebruiken? Dan is het FAMILIEFESTIJN de plek waar je deze mei vakantie moet zijn!

Het thema voor dit jaar is F.U.N. wat staat voor Familie, Uitdaging en Najagen! Zoals hierboven al beschreven staat, willen we met deze meivakantie een plek bieden waar je als gezin uitgedaagd wordt om met elkaar God als het ware na te jagen. Tegelijkertijd hopen we dat jullie als gezin samen veel plezier zullen hebben dankzij de uitdagende corona-proof activiteiten en workshops die we speciaal voor deze week hebben opgezet.

Hoe ziet de week eruit?

Najagen:

In de ochtenden zullen er studies voor de ouders plaatsvinden. Karim en Angela Landoulsi zullen deze week komen spreken. Omdat we volgens de laatste maatregelen maar 30* gasten mogen ontvangen zullen we de studies verdelen over maandag tot en met vrijdag. Dit betekent dat er elke ochtend een studie van een uur zal plaatsvinden. Deze studies worden ook live uitgezonden via onze livestream kanalen. Tegelijkertijd mogen de kinderen van 4- 12 jaar deelnemen aan het MEGA kids programma. De kinderen zullen op hun eigen niveau worden uitgedaagd in hun geloof.

Voor de Tieners draait het Royal Adventure programma. Voor meer informatie klik hier.

Het ochtendprogramma is open voor alle campinggasten. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Voor de volwassen Bijbelstudies zal een registratieplicht zijn. Meer informatie hierover kunt u bij aankomst lezen in de weekagenda.

Fun & Uitdaging:

Als gezin/(vakantie)huishouden kan je je opgeven voor het middagprogramma van deze week.  Wat houdt het middagprogramma in? De Betteld organiseert elke dag leuke activiteiten en workshops waar je samen als gezin aan mee doet. Dit betekent dat je op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag als gezin zal deelnemen aan twee activiteiten per dag. Om goed aan de corona maatregelen te kunnen voldoen krijgt ieder gezin een persoonlijk schema.  Hier staat in welke activiteit je zal doen en wanneer.  Op vrijdagmiddag sluiten we samen met alle deelnemende gezinnen het FamilieFestijn af met een Roofvogelshow op het sportveld.

Deze activiteiten zijn inbegrepen bij het FamilieFestijn:

 • Familie survivalbaan
 • Detective Spel
 • Samen een gebrandschilderd familiewapen maken (met bijvoorbeeld ieder zijn eigen talent erin verwerkt of uitgebeeld waar jullie samen sterk in zijn/ waar jullie voor staan)
 • Speurtocht waar je technische kennis en Bijbelkennis wordt getest.
 • Leuke workshop
 • Walking voetbal
 • Familie Bingo
 • Familie film
 • Kortingsbonnen / aanbiedingen in de snackbar, lounge en winkel

*Alle plannen staan onder voorbehoud. Ons streven is om een kwalitatief programma op te zetten binnen de kaders van de huidige maatregelen. Wij verwachten dat ouders actief meedoen met het programma. Kinderen kunnen niet zonder ouders deelnemen aan de activiteiten.

 

Aanmelden voor het FamilieFestijn:

Omdat we van te voren een schema maken voor jullie gezin is het van belang dat je vooraf online aanmeldt voor het FamilieFestijn.

Via de knop ‘aanmelden FamilieFestijn’ kun je je gezin aanmelden.

Kosten:

Kinderen 0-5 (incl vogelshow): Gratis

Vanaf 6 jaar: 12 euro p.p.

 

Wilt u niet meedoen aan het middagprogramma maar wel de Roofvogel show bijwonen dan kunt u via de knop ‘Aanmelden FamilieFestijn’ uw losse ticket kopen.

Power To The Mama’s

In deze meivakantie werken we samen met Daniëlle van Power To The Mama’s! Zij zal in de meivakantie een super leuke workshop geven speciaal voor alle moeders. Het wordt een interactieve en informatieve avond voor moeders waarin we ze willen bemoedigen.

Power To The Mama’s is een grote blog over het ouderschap en het christendom. Ze willen je als ouder, speciaal de moeders, bemoedigen met echte en eerlijke verhalen, aanmoedigingen om God te zoeken en een dosis humor.

Jeugd

Voor de jeugd tussen 11 en 18 jaar hebben we het Royal Adventure programma. Voor de meivakantie is deze nu volgeboekt. Vanwege de Covid-19 maatregelen kunnen we helaas minder mensen kwijt dan we graag hadden gewild. Je kan je natuurlijk nog wel opgeven voor de zomervakantie! Doe dit snel. Zodat je dan van een plekje verzekerd bent.

Spreker

Karim Landoulsi is gedeeltelijk van Tunesische afkomst en is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kids; Joella, Jesse & Julia. Karim en Angela zijn voorganger in Den Bosch, Christelijk centrum de Banier (CCB) en betrokken in de jongerenhulpverlening. Karim is vanuit de wereld tot geloof gekomen toen hij met zijn broer een bruisende Surinaamse kerk inliep in Amsterdam. Daar heeft hij de liefde van God ontdekt en dat heeft hem diep veranderd. Hij spreekt op grote events zoals Youth Alive en Square in Drachten.

Meiarrangement

Dit jaar hebben we iets nieuws in de maand mei: het meiarrangement!

Omdat we allemaal zoveel zin hebben om er weer even uit te gaan, kun je bij ons wel een maand lang vakantie vieren! In deze vakantiemaand vallen de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, en je krijgt zelfs een week gratis én 20% korting! ‘Hoe werkt dat dan? Zoveel vrij hebben we toch niet?’ denk je misschien. Nou, jullie mogen komen en gaan wanneer jullie willen! Dus tussendoor naar huis om te werken of om naar school te gaan kan gewoon, en dan komen jullie in het weekend gewoon weer terug! Hier leggen we uit hoe het werkt!