Esther Vosterman & Karim Landoulsi
Boek een vakantie
  • Meivakantie met: Esther Vorsterman van Oijen & Karim Landoulsi
  • 29 april - 6 mei 2023
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in De Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatie gegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Het programma zal later bekend worden gemaakt, hier op de website en in onze app

Volwassenen Bijbelstudies: Esther Vosterman van Oijen

Esther is getrouwd met Eduard, afkomstig uit de bekende Burning Candles gospel familie. Samen zijn ze gezegend met drie prachtige kinderen en woonachtig in het hart van Nederland. Nadat ze de opleiding Agogisch Werk en Psychosociale Therapie heeft afgerond, gaat ze aan het werk als coach & trainer en JOP-jongerenwerker. Daarnaast is ze actief in de kerk als pastoraal medewerker, oprichter van vrouwengroep en gebedswerk op scholen, samen met Eduard was ze lid van het leiderschapsteam en leidden een homegroup.

Zodra haar kinderen naar school gaan, krijgt ze een baan aangeboden bij een christelijk kindercentrum Bzzzonder. Ze start als pedagogisch medewerker en groeit door tot vestigingscoach en DISC-trainer. Jarenlang werkt ze hier met veel passie en plezier, totdat ze een besluit neemt om van haar roeping haar werk te maken en fulltime in de bediening te gaan. Niet van de ene dag op de andere dag, want twintig jaar geleden is ze begonnen met spreken in diensten en daar is het niet bij gebleven.

Kijk hieronder de videoboodschap van Esther

Royal Adventure:

Je kunt je weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?! Meld je snel aan!

Meld je aan als deelnemer 

We zijn voor Royal Adventure ook nog opzoek naar leiders, meld je snel aan!

Meld je aan als leider

 

De jeugdspreker: Karim Landoulsi

Karim Landoulsi komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Met zijn passie voor de God en zijn hart voor de jongeren zorgt Karim er voor dat de Royal Adventure week onvergetelijk is. Je zult je geen moment vervelen met Karim! Met veel humor en overtuiging weet hij als geen ander de jongeren uit te dagen om op avontuur te gaan met Jezus.

Karim is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kids. Karim is voorganger van een gemeente in Den Bosch en betrokken in de jongerenhulpverlening.

Kijk Hieronder de video boodschap van Karim

Megakids

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan MEGA-kids. MEGA staat voor Met Elkaar God Aanbidden, en dat is precies wat ze daar doen! MEGA-kids is een samenwerking van Royal Mission en De Betteld. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

We zijn wel op zoek naar leiders voor MEGA-Kids!

Meld je aan als leider

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de mannen- of vrouwenavond!

Deze zomer is er een animatieteam aanwezig. Ze verzorgen leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

*Het rooster voor deze week en eventuele deelname kosten worden zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!