• Kruisconferentie met Eddie Bakker
  • 9 - 11 juli 2021
  • Conferentie
  • Zelhem

Kruisconferentie door Eddie Bakker

Eddie Bakker zal in het weekend van 9 t/m 11 juli de Engelstalige kruisconferentie houden op de Betteld in Zelhem. Naast de kruisconferentie zal Eddie onderwerpen behandelen uit de Bijbelschool die hij geeft in de gemeente. De kruisconferentie is de serie waar Eddie 30 jaar geleden op de Betteld mee begon. Het is een enorm krachtige conferentie die veel impact heeft gehad in levens van mensen.

De Betteld gaat starten met het organiseren van een reeks conferenties om gezond en evenwichtig Bijbels onderwijs beschikbaar te stellen in het Engels. De reden daarvoor is, dat alles op een online multimedia platform komt wat wereldwijd gebruikt kan worden. Per taal zal er waar gewenst ondertiteling komen. Eddie Bakker bijt de spits af met 16 lessen uit de kruisconferentie. Het is een enorm krachtige conferentie die veel impact heeft gehad in levens van mensen. Het thema van de conferentie is een kernachtige uiteenzetting van wat het evangelie precies inhoudt.

De conferentie wordt op het podium niet vertaald. In principe is de conferentie bedoeld voor mensen die Engels verstaan. Als er veel deelname mogelijk is in verband met de regels, dan overwegen we simultaan vertaling aan te bieden per hoofdtelefoon. Deze informatie komt later in de mails die volgen op uw aanmelding.

U kunt zich aanmelden als geïnteresseerde om deze conferentie live of online bij te wonen van 9 t/m 11 juli 2021. Het bijwonen is gratis.

Sessies en thema’s

Vrijdag

How God lays foundations in our lives

Discovering the purpose of our excistence

What went wrong?

What does true salvation look like?

 

Zaterdag

Gods answer to our problem

Understanding the voice of God (walk of faith)

Understanding authority

Why Baptism?

Why Communion?

Freedom from the law (pt. 1)

Freedom from the law (pt. 2)

The Holy Spirit

The gifts

 

Zondag

Knowing your enemy?

Becoming like Jesus

Our calling