• Herfstvakantie week 44 (26 t/m 30 okt) Gerard de Groot & Karim Landoulsi
  • 26 - 30 oktober 2024
  • Royal Adventure
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download onze Betteld Zelhem app in de App Store / Play Store. Hier vindt u onder andere het programma voor uw vakantieweek. Via het filter bij Programma (rechtsboven, de trechter) kunt u selecteren op week en eventueel op leeftijd.

Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatiegegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Volwassenen bijbelstudies: Gerard de Groot

Wij zijn Gerard en Lydia de Groot. Gerard heeft de Levend Woord gemeente in Rotterdam op een woord van God mogen stichten. Na 25 jaar voorganger te zijn geweest, zijn we nu samen verantwoordelijk voor Stichting Heart2Heart.

Gerard
Als kind had Gerard een spraakgebrek, hij stotterde. Daarom koos hij ervoor om een opleiding te doen waarbij hij niet veel hoefde te spreken. Terwijl hij met zijn administratieve opleiding bezig was, kwam hij radicaal tot bekering. Terwijl hij worstelde met geloofsvragen ontmoette hij Jezus op een bovennatuurlijke manier. Over zijn bekeringsverhaal vertelt Gerard veelvuldig. Zijn geloofservaringen en onderwijs zijn voor velen een enorme bemoediging. Hij behaalde zijn mastertitel in de theologie aan het Continental Theological Seminary in Brussel.

Royal Adventure:

Je kunt je vanaf 18 december weer aanmelden om deze vakanties mee te doen aan ons toffe programma! Royal Adventure is een programma voor tieners tussen de 11 en 18 jaar verdeeld over verschillende tracks: Grow en Build! Tijdens een RA-week leer je nieuwe vrienden kennen, maken we muziek, aanbidden we God, doen we gave spellen en sporten we met elkaar. Samen met je eigen leider maken we er een feest van! Je kunt kiezen of je bij je ouders op het park slaapt (Just Program) of je overnacht in de Herberg met je vrienden (Stay Inn). Waar wacht je nog op?!

 

De jeugdspreker: Karim Landoulsi

Karim Landoulsi komt deze week spreken voor Royal Adventure.

Met zijn passie voor de God en zijn hart voor de jongeren zorgt Karim er voor dat de Royal Adventure week onvergetelijk is. Je zult je geen moment vervelen met Karim! Met veel humor en overtuiging weet hij als geen ander de jongeren uit te dagen om op avontuur te gaan met Jezus.

Karim is getrouwd met Angela. Samen hebben ze drie kids. Karim is voorganger van een gemeente in Den Bosch en geestelijk directeur van Betteld Zelhem.

 

Kinderwerk

Kids die naar de basisschool gaan kunnen elke doordeweeksedag in de schoolvakanties meedoen aan ons kinderwerk. De kinderen zingen samen liedjes, leren de bijbelverhalen kennen en doen samen spelletjes.

Je hoeft je hiervoor niet van te voren aan te melden.

 

Sport, Animatie & Workshops*

Tijdens de vakanties zijn er verschillende workshops (voor alle leeftijden)  waar je aan kunt deelnemen. Zo kun je lekker creatief zijn bij de crea-workshops, of even lekker sparren met andere ouders tijdens de Goed Ontmoeten avond.

Deze herfst zijn er leuke sport- en spelactiviteiten ( voor alle leeftijden). Zo kun je meedoen aan de bingo, of een potje voetbal voor de liefhebbers!

 

 

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, Kinderwerk, Sport en spel, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!