• Ben jij geboren voor een tijd als deze?
  • 26 - 27 november 2021
  • Conferentie
  • Zelhem
  • € 17,50 Bijdrage conferentiekosten

Ben jij geboren voor een tijd als deze? Gods koninkrijk is nabij!

De derde editie van de conferentie over de eindtijd is al bijna! Op 26 en 27 november komen Eddie Bakker, Jaap Dieleman, Jacques Brunt en Orlando Bottenbley naar de Betteld om je weer bij te praten over de tijd waarin we leven en hoe je daar als christen mee om kunt gaan.

Programma

De sprekers zullen het allemaal over een eigen gekozen onderwerp hebben.

Eddie Bakker
Het begrijpen van Daniël en Openbaringen.

Orlando Bottenbley
God is in controle. God heeft het wereldgebeuren onder controle.

Jaap Dieleman
Genade en Gerechtigheid. De profeet die de moed had om het oordeel aan te zeggen, ongeacht de respons van het volk. Jeremia week niet af van Zijn boodschap ook al leverde hem dat slagen en gevangenschap op. Genade zonder gerechtigheid is als pleisters plakken op stinkende wonden.
Point of no return
Er zijn er die denken dat ze het onheil nog kunnen keren. Persoonlijk gelooft Jaap van niet. Er zijn zaken die moeten geschieden en dat zien we nu gebeuren. Hoe vinden we de balans tussen vechten en vluchten en wanneer is het tijd om te vluchten en moeten we stoppen met vechten?

Jacques Brunt
Het koninkrijk van God; reeds en nog niet! Waar Jacques op in wil zoomen is dat in Christus het koninkrijk van God dichtbij / nabij / in ons is gekomen. Tegelijk staat de volle vervulling / de openbare vestiging van het koninkrijk nog uit. Dat komt pas als de Vredevorst zelf op aarde is. Dit is een belangrijk principe juist als we denken een verschillende dwaalleringen als preterisme, kingdom now etc. Velen zijn hierdoor beïnvloed vandaag zonder dat ze het zelf zo benoemen, laat staan inzien. En dat met alle wrange gevolgen van dien.

Vrijwillige bijdrage

Om uit de kosten te komen vragen we onze gasten een bijdrage aan de conferentiekosten van €17,50 te voldoen. Als daggast is de bijdrage aan de conferentiekosten €12,50.

Uiteraard zijn er meer kosten verbonden aan het organiseren van deze conferentie. Daarom kunt u een gift doen om dit werk te ondersteunen. De Betteld heeft een ANBI status met haar stichting Ondersteuning Evangelieverkondiging De Betteld. Hierdoor kunt u uw gift opgeven bij de Belastingdienst. U ontvangt hierover meer informatie in uw mail. Alvast bedankt!