• Brandpunt Vakantieweek 2021
  • 17 - 24 juli 2021
  • Doorn
  • Vakantie
  • € 595,00 Per persoon

Een week lang ontspannen vakantie vieren op ons mooie landgoed? Dat kan ook weer in 2021.

Aan de rand van de Kaapse Bossen kunt u genieten van een volledig verzorgde week, met afwisselend programma. Er is daarnaast ook gelegenheid om er zelf op uit te trekken of te genieten van een boswandeling door het prachtige natuurgebied.

Aanvang: zaterdag 17 juli  vanaf 15.00 uur.
Afscheid: zaterdag 24 juli na het ontbijt.

Gastheer Johan Andringa neemt u deze week weer mee in een aantal boeiende, interactieve overdenkingen en dagelijkse avondsluitingen. Zijn hele leven lang al mag Johan rondlopen, stil staan, zitten, opstaan en ontdekken in het Huis van Vader. In zijn gezin, op de scholen waar hij mocht werken en in zijn eigen praktijk als coach en trainer ontmoet hij mensen die ook ‘onderweg’ zijn. En op die weg samen een stukje oplopen, delen van wat je hebt mogen ontvangen. Dat is wat Johan in zijn ontmoeting met mensen graag doet. Het Evangelie van het Leven delen, in alledaagse situaties.

Thema: Meer dan overwinnaars!
We hebben veel gemist afgelopen jaar! Alleen al de ontmoetingen samen op het Brandpunt: de kerstweek, oud&nieuw, de Paasweek en ook de Pinksterweek konden allemaal niet doorgaan. Omdat we midden in ‘de strijd’ tegen een virus dat over de wereld ging, met allerlei beperkingen moesten leven. En nu is het dan zomer en kan de vakantieweek 2021 wel doorgaan! Wat een voorrecht!
Wanneer er een strijd gevoerd moet worden, kan je die winnen of verliezen. Of een gelijk spel… Diverse uitkomsten zijn mogelijk en ze liggen niet altijd zomaar voor de hand.
Allerlei voorbeelden kennen we daarvan; uit de geschiedenis, uit de wereld om ons heen en zeker ook uit ons eigen leven. Wat kun je je handen vol hebben aan een bepaalde situatie… Of wat kan een (wereld)gebeurtenis de media beheersen en nadrukkelijk in ons leven binnen komen. We hebben allemaal daarmee ‘om te gaan’ of we nu willen of niet. En we weten: er zijn allerlei manieren om ergens mee om te gaan.
Paulus kende dit als geen ander en in Romeinen 8 komt hij tot een krachtige uitspraak: We zijn meer dan overwinnaars! (Rom. 8,37) Voor en na dit vers lezen we de omstandigheid waarin Paulus deze uitspraak zet.
In de vakantieweek 2021 willen we samen nadenken, luisteren en misschien wel (op)nieuw ontdekken wat dit voor ons, voor u en mij, betekent in dit Anno Domini. In de huidige tijd, in ons eigen leven.
En waar kunnen we elkaar bemoedigen? Hoe kunnen we dit bekende bijbelstuk concreet maken in ons leven van elke dag?

Het programma omvat twee dagtrips, die bij de prijs zijn inbegrepen; daarover volgt op een later tijdstip meer.

Tarieven:
– 1 persoonskamer €610,00 p.p.
– 2 persoonskamer €595,00 p.p

Inbegrepen: Kamer met eigen badkamer, opgemaakte bedden, handdoekenpakket, alle maaltijden, doorlopend koffie en thee, twee dagtrips, boeiende overdenkingen, avondsluitingen en heel veel gezelligheid.

Niet inbegrepen: Toeristenbelasting en extra drankjes

We heten u graag hartelijk welkom!
Het Brandpunt Team