• Bijbelstudie Midweek met Albert van der Heide
  • 24 - 29 april 2023
  • Vakantie
  • Zelhem

Download de Betteld app om het programma voor deze week te zien.

Download de Recreatie-App door te zoeken in de App Store / Play Store naar bij Android “Betteld Z app”, bij Iphone “Recreatie app”. De app veranderd vanzelf in De Betteld.
Zorg dat u altijd de pushmeldingen en locatie gegevens voor onze app toestaat, dan werkt hij optimaal!

Het programma zal later bekend worden gemaakt, hier op de website en in onze app

Bijbelstudie midweek met Albert & Michelle van der Heide

Albert en Michelle zullen deze week het thema “Revival; dat ben jij!” behandelen.
Hoe kan jij Leven brengen in jouw omgeving.

 

Tijdens deze week zullen er zowel studies voor volwassenen als voor de jeugd zijn en ook voor de kinderen zijn er leuke dingen te doen.

Naast de studies zal er ook een workshops gegeven worden door Albert en Michelle over profetie waarbij ook de kinderen vanaf 8 jaar welkom zijn.

Op dinsdag geeft Arie Zwitser een workshop over ‘Ik mag leven’. Als de Heer Jezus persoonlijk in jouw plaats is gestorven, hoe dankbaar ben jij Hem dan?

Op Koningsdag denken we speciaal aan onze Koning, de Here Jezus!

Kijk hieronder de video boodschap van Albert

 

 

 

 

 

Volwassen Bijbelstudie: Albert van der Heide

Albert komt samen met zijn vrouw Michelle van der Heide naar De Betteld. Hieronder een klein stukje over wie ze zijn en wat ze doen.

Geroepen en Gezonden.

Wij zijn als echtpaar, getrouwd sinds 1997 en gezegend met 4 prachtige zoons, geroepen om onze Koning Jezus te dienen. Beide delen we de passie en het verlangen om onze levens volledig aan Hem toe te wijden en Zijn kinderen toe te rusten en te versterken. Dat doen we vaak samen, maar tegelijkertijd hebben we in ons leven een hele specifieke roeping en kleur van God ontvangen.

Toen we, inmiddels vele jaren geleden, gedoopt werden sprak iemand deze woorden over ons uit;

“Geroepen om, samen met God, in Zijn Kracht het onmogelijke, mogelijk te maken.
In Jezus Naam.”

Die woorden kwamen binnen, omdat het bevestigde wat we beiden eigenlijk al lang wisten vanaf de dag dat we Jezus leerde kennen. We willen hem volgen en dat mag ons alles kosten. En vanaf dat moment is er een reis vol van avonturen. Iedere dag weer. Over bergen en door dalen, maar altijd met Hem. Al snel ervaarden we hoe God specifieke gaven en talenten in ons wakker maakte en we mensen in beweging mochten zetten voor Zijn Koninkrijk.

De focus in onze bediening ligt op de aanwezigheid en de wil van God. En dat vandaaruit, zoals Jezus dat ons heeft leren bidden, Zijn wil op aarde zichtbaar zal worden zoals in de Hemel. (Mattheus 6:10)

Kinderwerk

Deze week is er nog geen kinderwerk, voelt u zich geroepen om daarbij te helpen/ondersteunen. Neem dan contact op met ons. Klik op de groene knop hieronder en zie waar wij nog vrijwilligerswerk voor zoeken. Of stuur een mailtje naar Tineke.jongedijk@betteld.nl

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!