Boek een verblijf
  • Pinksterweekend met Arie-Jan Mulder
  • 26 - 29 mei 2023
  • Vakantie
  • Zelhem

Programma

Arie-Jan Mulder zal dit weekend de bijbelstudies verzorgen. Thema: Pinksteren, een feest om samen te vieren!

De studies zijn op:

Zaterdag 10.00 uur
Zondag 19.00 uur
Maandag 10.00 uur

Daarnaast zijn er nog speurtochten en seminars.

Even voorstellen:

Mijn naam is Arie-Jan Mulder. Ik ben geboren in 1952 en gelovig opgevoed door mijn ouders, waarvoor ik ze nog steeds heel dankbaar ben. Maar toen ik ging studeren raakte ik de weg kwijt, wat uiteindelijk leidde tot een verslaving aan drugs van bijna tien jaar. In de loop van 1979 drong het tot mij door dat ik dat niet veel langer zou uithouden. Ik was al een keer bijna dood geweest van het eten van een giftige plant, en ik takelde steeds verder af. Ik belde mijn moeder en vertelde dat ik niet meer zonder God verder wilde leven. Ze kwam me ophalen, bad een eenvoudig gebed  en mijn verslaving bleek op slag verdwenen. Dat was een geweldig wonder, en ik begon opnieuw te leven.
Het eerste jaar werkte ik als vrijwilliger in een christelijke koffiebar op de Wallen in Amsterdam. Daarna werkte ik in de sociale verzekering als beleidsmedewerker en manager. Een mislukte hernia-operatie in 1995 maakte dat ik mijn werk alleen nog kon volhouden met hulp van een rustbed op kantoor (goede werkgever!). Maar ik kreeg nog meer aandoeningen, en na 25 jaar moest ik mijn werk staken.
Al kort na mijn bekering ging ik bijbelstudie geven en preken en dat doe ik nog steeds heel graag. Toen ik niet meer kon werken ben ik ook gaan schrijven. Ik heb vele jaren geschreven voor Opwekking Magazine, voor Uitdaging en allerlei andere tijdschriften en platforms. Daarnaast heb ik een aantal boeken geschreven waarvan de bekendste zijn: ‘De ontdekking van het avondmaal’, ‘De Jezus manier; niet wijzen maar wenken’ en mijn nieuwste boek ‘Liefde & Angst; een Christelijke kijk op God en ons ego’. Al mijn boeken zijn te vinden op www.delepelaar.org en verder in iedere boekhandel.
Mijn preken en boeken zijn vooral gericht op de praktijk van de navolging van Christus. We kunnen wel over alles een mening hebben maar het komt er toch vooral op aan hoe we God eren met ons leven, met ons gedrag. Zoals ik weleens zeg: we zijn niet geroepen om gelijk te hebben maar om lief te hebben.
Ik ben erg dankbaar dat ik deze dingen kan doen en dat zoveel mensen er iets aan hebben voor hun eigen navolging van Christus.

 

 

 

 

Kijk hieronder de videoboodschap van Arie-Jan

 

 

Kinderwerk
Voor het kinderwerk zijn wij op zoek naar vrijwilligers. Ben jij 16+ en vind je het leuk om met de kinderen (4-8 jr) te knutselen, liedjes te zingen en spelletjes te doen, mail dan naar tineke.jongedijk@betteld.nl

(of klik hieronder op de groene knop om te zien wat wij nog meer zoeken)

Vrijwilligerswerk op De Betteld

Op de Betteld hebben wij Royal Adventure, MEGAkids, Animatieteam, houtbranden, Bijbelstudies en nog veel meer. Hiervoor zoeken wij vrijwilligers. Wil jij de Betteld helpen in een van de vakanties? Kijk dan op onze vrijwilligers pagina om te zien waar wij nog mensen zoeken

Neem een kijkje!