• Bidden & Vasten met Herman Boon
  • 25 - 31 oktober 2021
  • Conferentie
  • Zelhem

Waarom Bidden & Vasten?

God vraagt van ons een bovennatuurlijk leven. In Markus 16 lees je wat dat onder meer inhoudt: het evangelie vertellen, gebonden mensen bevrijden, zieken genezen, spreken in tongen. Uit onszelf kunnen we dat nooit, maar bidden en vasten zet de kracht van de Heilige Geest vrij in je leven, waardoor we kunnen gaan doen wat Jezus van ons vraagt. Verder kan er een specifieke aanleiding zijn, bijvoorbeeld ziekte of verslaving, een huwelijkscrisis, of een andere nood in je eigen leven of je omgeving. Door bidden en vasten nodig je God uit om hier verandering in te brengen, en voor Hem is niets onmogelijk! Voor meer informatie over het ontstaan van bidden&vasten kijk bij ‘over ons’.

Programma

Het programma van de bidden&vasten conferentie bestaat uit verschillende sessies die elkaar afwisselen: worship, onderwijs en gebed. Iedere dag start het programma om 10.00uur en eindigt tussen 21.00/22.00uur. Er is veel tijd voor lofprijs en aanbidding en daarnaast geeft Herman Boon iedere dag onderwijs uit de bijbel over gebed, vasten, geestelijke strijd, het opbouwen van je gebedsleven, enzovoort. Natuurlijk nemen we veel tijd om samen te bidden en om het onderwijs in praktijk te brengen. Ook nemen we veel tijd om bij God te zijn, Hem te zoeken en zijn stem te (leren) verstaan.

Kosten

De bidden&vasten conferentie kost totaal maar €30,-. Hiervoor krijg je onderwijs, worshipsessies en gebedsessies. Ook ontvang je een reader met studiemateriaal, een aantekeningenschrift en een waterflesje. Daarnaast kun je in de pauze gebruik maken van verschillende soorten thee, bouillon en vruchtensappen. Verder worden er twee collectes opgehaald, waarvan één voor de bediening van Herman Boon en de andere om de muzikanten en de gastgemeente te zegenen. Je bent uiteraard helemaal vrij om te bepalen of je iets aan deze collecte wilt bijdragen. Wanneer je om wat voor reden dan ook besluit of moet besluiten om je aanmelding te annuleren vervallen de inschrijfkosten.

Verblijf

Je verblijf boek je bij de Betteld (zie de knop boven aan deze pagina). Wil je graag overnachten in de Herberg? Neem dan even contact op met onze receptie!