Geniet van ons programma

Dat doe je in een van onze vele verblijfsmogelijkheden! Op onze verschillende locaties zijn verschillende manieren om van het programma te genieten. Hieronder lees je per vestiging wat we je te bieden hebben.

Zelhem

Bij De Betteld Zelhem heb je zeer veel keuze als het gaat om verblijf. Kies bijvoorbeeld voor een fijne glampingtent of luxe safaritent in het bos. Ook kun je verblijven in een van de vele chalets of stacaravans. En natuurlijk kun je ook heerlijk kamperen!

De glamping- en safaritenten zijn helemaal ingericht en klaar om jou een fijn verblijf te bieden. Ze staan zowel pal aan het water als in het fijne koele bos. Ze zijn 6-persoons en hebben een eigen keuken en allemaal eigen sanitair.

De chalets en stacaravans zijn van eigenaren en hebben daarmee allemaal een eigen karakter. Ze zijn er van 4 tot 7 persoons en zijn van alle gemakken voorzien.

Bekijk alle accommodaties

Doorn – Brandpunt

Het Brandpunt is een conferentieoord met hotelwaardige kamers waar je tijdens een conferentie kunt overnachten. Meestal zit het verblijf bij de boeking van de conferentie in. De kamers hebben allemaal eigen sanitair en zijn sfeervol ingericht.

Lees meer over het Brandpunt